02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4

Жилищна сграда, находяща се в ж.к. "Люлин" 2, бл. 227А

Сградата се намира в ж.к. Люлин - 2, в непосредствена близост до бул. Царица Йоана, КООП пазар и метростанция Люлин.

В района се намират 22 ОДЗ „Великденче”, 35 ОДЗ „Щастливо детство”, Пощенска станция, 33 ОУ „Санкт Петербург”, 90 СОУ „ Ген. Хосе де Сан Мартин” Балканско училище, Търговски център, Мебелен магазин, Спортен център „Сиконко” и хипермаркет „Била”.

 
Транспортни връзки:
Трамвай: 8
Автобусни линии: 111; 108
Тролейбусни линии: 6 и 7
Маршрутни линии: 1; 6; 31; 32; 23; 38; 35
 
В сутерена на сградата са поместени подземни паркоместа за нуждите на живущите в нея. На партерното ниво е разположен кокетен италиански ресторант с лятна градина. На жилищните етажи на сградата са разположени по две ателиета, един двустаен и един тристаен апартамент. На последният подпокривен етаж са разположени един тристаен и един двустаен апартамент.
 
За доброто качество на обитаване на сградата в общите части е положена настилка от луксозен гранитогрес, стените и таваните са с нанесено покритие от декоративна мазилка, парапетите са изпълнени от алуминии по проектния детайл. Сградата се обслужва от един хидравличен асансьор с луксозна кабина. За прохладата и спокойствието на посетителите на ресторанта и обитателите на сградата в пространството около нея е поместена и кокетната градина на италианския ресторант.

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение
.

видео


© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.