02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4

Жилищна сграда, находяща се на ул. Хан Пресиян №18 до бул. България

Степен на завършеност: Акт 16 от 01.2010г.

 Сградата се намира в кв. Хиподрума, ул. Хан Пресиян №18 в непосредствена близост до бул. България. Района е обособен като жилищен и е застроен предимно с ново луксозно строителство. Локацията на обекта позволява много бърз и лесен достъп до всяка точка на града и е в непосредствена близост до Александровска болница, ВМА,УМБАЛ ”Майчин дом”, МБАЛ „Св.Иван Рилски”, 162 ЦДГ „Вихрогонче”, 51 СОУ „Елисавета Багрияна”, хипермаркет Била, Южният парк и НДК.

  Жилищната сграда се състои от сутерен, партер, четири жилищни етажа и два подпокривни. В сутерена са разположени мазетата, на партера има 4 паркоместа и един двоен гараж. Следващите пет етажа имат по два апартамента на етаж, от които един тристаен и един двустаен. На последният етаж е разположен един просторен мансарден апартамент.

 Сградата е обслужвана от един пътнически асансьор с луксозна кабина от масивно дърво и инокс. Прозоречната дограма е немска петкамерна PVC. В сградата има външни входни врати - масивни блиндирани с естествен фурнир и вътрешни интериорни врати – MDF фурнировани луксозни.

 Общите части на сградата са завършени както следва:

подове и стълби - луксозен гранитогрес, стени и тавани с положен латекс, парапети – по проект. В сградата  има напълно изградени ЕЛ., ВиК, ОиВ и слаботокови инсталации /СОТ,ТЕЛ.и Интернет/.Сигурността на сградата и комфорта на нейните обитатели е подсигурен от 24 часово видео наблюдение.

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение
.

видео


© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.