02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4

Жилищна сграда с подземни гаражи, кв. Овча купел, ул. "Маестро Кънев " № 65 А

Жилищна сграда в комплекс от затворен тип с РЗП 2380,50 кв.м, находяща се в кв.”Овча Купел”, ул. „Маестро Кънев” 65А, стартиране на проекта 02/2008 г., завършване на строителството и снабдяване на сградата с разрешение за ползване - АКТ 16 юни 2010 г.  

Сградата се състои от сутерен, четири жилищни етажа и две подпокривни нива. На подземният етаж са разположени 21 паркоместа и 7 мазета. На първия етаж са разположени рецепция със санитарен възел и седем апартамента, от които три тристайни и четири двустайни. На следващите три етажа има разположени по девет апартамента, от които един тристаен, едно ателие и седем двустайни. На първи подпокривен етаж има осем апартамента, от които два тристайни и шест двустайни. На втори подпокривен етаж има един просторен четиристаен апартамент, един тристаен апартамент и едно ателие . Сградата се обслужва от един шест местен пътнически асансьор с луксозна кабина от масивно дърво и инокс. Прозоречната дограма е немска PVC- петкамерна оцветена. Външни входни врати - масивни блиндирани с четиристранно заключване. Сградата е с цялостна толоизолационна система „Баумит” и хидроизолация по открити тераси, покрив, подземни нива от ролонна хидроизолация, материал на Евро мембрана – Италия. Клас „А” енергийна ефективност.

Общите части на сградата са с положена настилка от луксозен гранитогрес, стените и таваните са с нанесено покритие от латекс.Парапетите по балконите са изпълнени от ковано желязо. В сградата  има напълно изградени ЕЛ., ВиК, ОиВ и слаботокови инсталации /СОТ,ТЕЛ.и Интернет/. Отоплението се осъществява посредством общ котел на природен газ. 

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение
.

видео


© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.