02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4
  • Обект 5

"Жилищна сграда с гаражи и магазини" кв. Овча Купел, ул. Любляна 10

Стартиране на строителството 08/2011г Пусков срок 02/2014 г.

Входът на жилищната част е разположен в средата на югозападната фасада Достъпът е от главната улица съответно за автомобилите с рампа и стъпала за пешеходен такъв. Към ул. Любляна са разположени 7 търговски помещения. В имота е предвидено вътрешно дворно пространство, което е богато озеленено и със ситуирани паркоместа, над които са предвидени увивни растения, пълзящи по дървена слънцезащитна конструкция тип пергола.

Сградата е предвидена за жилищно застрояване - на партера са обществено обслужващи дейности в едната част и гаражи в другата, а останалите етажи са жилищни. На кота ± 0,00, са разположени седем магазина със складови помещения и санитарни възли за всеки един обект.На кота +1,10 два двойни и 6 единични гаража, както и вход към жилищната част с охрана, осем склада, машинно помещение и вертикални комуникации - асансьор и стълбищна клетка. На първи, втори и трети жилищни етажи (коти +3,70;+6,50;+9,30) са разположени по пет двустайни, три тристайни апартамента и четири склада. На четвърти жилищен етаж или кота + 12,10 са разположени, пет двустайни апартамента, три ателиета и четири складови помещения. Двустайни – от 45.00 кв.м до 64.00 кв.м Тристайни – от 81.00 кв.м до 85.00 кв.м

АРХИТЕКТУРА 

Архитектурата показва класически европейски стил, силует и изчистен дизайн, по-този начин сградата се откроява с индивидуалност, като акцент в съществуващата архитектурна среда и същевременно използваните модернистични елементи я вписват хармонично в околното пространство. 

КОНСТРУКЦИЯ

Конструкцията на сградата е масивна с носещи стоманобетонни греди и колони. Външните зидове са изпълнени с тухли четворки, върху които е поставена ефективна топлоизолация - 8 см съгласно проекта по ОВ част и изчисления по енергийна ефективност. Конструктивната височина на партера е от 3,50м до 3,90м съобразно денивелацията в тротоарната зона, жилищните етажи са с конструктивна височина 2,80м минималната светла височина 2,60м.

Покрив: Стоманобетонова плоча. Топлоизолация твърда  80 мм. Пароизолация. Ролонна битумна хидроизолация с минерална посипка

ФАСАДИ

Фасадите ще се оформят с цветни силикатни мазилки и каменна облицовка (по стените на партера) по указание на проектанта.

ВЪТРЕШНИ ПРЕГРАДНИ СТЕНИ 

Вътрешните преградни стени са изградени от керамични тухли с дебелина 25 см. 

ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ 

Във всички жилища ще има монтирани блиндирани входни врати с четиристранно заключване.Прозоречната дограма е немска PVC – петкамерна.

АСАНСЬОР 

Сградата ще бъде обслужвана от шестместен хидравличен асансьор с автоматични врати и луксозна кабина.

ИНСТАЛАЦИИ 

В сградата има напълно изградени следните инсталации:

 *електроинсталации с монтирани ключове и контакти ;

 *слаботокови инсталации /СОТ, тел.и Интернет/ ;

* водопроводната инсталация изпълнена от полипропиленови тръби с изводи за топла и студена вода и канализация от РVС тръби, водомерите за топла и студена вода са изведени в кутия на стълбищната клетка;

ОТОПЛЕНИЕ 

Отоплителната система ще функционира посредством природен газ, като е за всяка жилищна единица са предвидени индивидуални котлета. 

ОБЩИ ЧАСТИ 

Общите части на сградата ще бъдат с положена настилка от гранит или луксозен гранитогрес, стените и таваните ще бъдат с нанесено покритие от латекс, парапетите ще бъдат изпълнени по проектния детайл.

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.