02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4
  • Обект 5
  • Обект 6
  • Обект 7
  • Обект 8
  • Обект 9

Жилищна сграда с магазини и гаражи, бул. "Ломско шосе, ул."Бял люляк"

 

Стартиране на строителството 08/2011г Пусков срок 02/2014 г.

Входът на жилищната част е разположен в средата на северозападната фасада Достъпът на автомобили за паркиране в имота е от страната на ул. "Бял люляк". Към бул. "Ломско шосе" са разположени три магазина и една аптека. Сградата е предвидена за жилищно застрояване - на партера са обществено обслужващи дейности в едната част и гаражи в другата, а останалите етажи са жилищни. На кота -2,40, са разположени складови помещения към магазините, 13 броя мазета и машинно помещение. На кота ± 0,00 са разположени вход към жилищната част, асансьор и стълбищна клетка, 3 магазина, една аптека, един двоен гараж и две двуетажни паркоместа. На първи, втори, трети и четвърти жилищни етажи (коти +3,40;+6,20;+9,00 и +11,80) са разположени по два двустайни, един тристаен апартамент и едно ателие. На пети жилищен етаж или кота + 15,60 са разположени два двустайни апартамента и два мезонета.

Ателиета  - 38.00 кв.м

Двустайни – от 63.00 кв.м до 66.00 кв.м

Тристайни – от 83.00 кв.м до 100.00 кв.м

 

АРХИТЕКТУРА 

Архитектурата показва класически европейски стил и изчистен дизайн, по-този начин сградата се откроява с индивидуалност, като акцент в съществуващата архитектурна среда и същевременно използваните модернистични елементи я вписват хармонично в околното пространство. 

 

КОНСТРУКЦИЯ

Конструкцията на сградата е масивна с носещи стоманобетонни греди и колони. Външните зидове са изпълнени с тухли четворки, върху които е поставена ефективна топлоизолация - 8 см съгласно проекта по ОВ част и изчисления по енергийна ефективност.

Конструктивната височина на партера е от 3,50м до 3,90м съобразно денивелацията в тротоарната зона, жилищните етажи са с конструктивна височина 2,80м минималната светла височина 2,60м.

Покрив: Стоманобетонова плоча. Топлоизолация твърда  80 мм. Пароизолация. Ролонна битумна хидроизолация с минерална посипка

 

Покрив:

Стоманобетонова плоча. Топлоизолация твърда  80 мм. Пароизолация. Ролонна битумна хидроизолация с минерална посипка

 

ФАСАДИ 

Фасадите е оформена с цветни силикатни мазилки и каменна облицовка (по стените на партера).

 

ВЪТРЕШНИ ПРЕГРАДНИ СТЕНИ 

Вътрешните преградни стени са изградени от керамични тухли с дебелина 25 см. 

 

ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ 

Във всички жилища ще има монтирани блиндирани входни врати с четиристранно заключване.Прозоречната дограма е немска PVC – петкамерна. 

 

АСАНСЬОР 

Сградата ще бъде обслужвана от петместен хидравличен асансьор с автоматични врати и луксозна кабина. 

 

ИНСТАЛАЦИИ 

В сградата има напълно изградени следните инсталации: 

 

* електроинсталации с монтирани ключове и контакти 

* слаботокови инсталации /СОТ, тел.и Интернет/. 

* водопроводната инсталация изпълнена от полипропиленови тръби с изводи за топла и студена вода и канализация от РVС тръби, водомерите за топла и студена вода са изведени в кутия на стълбищната клетка.

 

ОТОПЛЕНИЕ 

Отоплението на апартаментите и осигуряването на топла вода е предвидено на електричество.

 

ОБЩИ ЧАСТИ 

Общите части на сградата ще бъдат с положена настилка от гранит или луксозен гранитогрес, стените и таваните ще бъдат с нанесено покритие от латекс, парапетите ще бъдат изпълнени по проектния детайл.

 

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.