02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4

Жилищна сграда "Народен Герой" - София, Овча Купел

Разположение

Новият проект на строителна компания “Идея Билдингс”  - жилищна сграда с гаражи, разположена в старата част на ж.к. Овча Купел, един от западните квартали на София. Кварталът се намира на 6 км. от центъра на града.

Инфраструктура и транспортна достъпност:

Трамваи 11 и 19, автобуси - 11, 45, 60, 73, 102, в близкосрочен план и столичен метрополитен — трети метродиаметър.

Автогара "Овча Купел", извършваща предимно вътрешни превози. Оттам тръгват автобуси и бусове за екскурзии в непосрествено разположената планина "Витоша".

 

За сградата

Архитектурата на сградата е класическа, съобразена със заобикалящата я среда и ритъма на живот на модерния човек. При проектирането специално внимание е обърнато за постигане на добро изложение, функционалност и чувство за комфорт в разпределенията на апартаментите. Покупка на жилище в сграда „Народен Герой” е отличен избор, както за живеене, така и за инвестиция.

 

За апартаментите в сградата

Във функционално отношение сградата е предвидена за жилищно строителство, като на етаж са проектирани по един тристаен, двустаен и едно ателие, както следва:

Партерен етаж – мезонетен апартамент със собствен двор, три гаража, две покрити паркоместа, както и вход към жилищната част с вертикални комуникации - асансьор и стълбищна клетка. Продажната цена на гаражите е 8 000 евро.

 

Жилищни етажи

Първи жилищен етаж разположени са втория етаж на мезонетния апартамент, един тристаен апартамент с чиста квадратура от 79,29 кв.м, изложение Изток, гледката е към ул. Народен Герой и един двустаен апартамент с чиста квадратура от 51,25 кв.м, изложение Запад гледката е към ул. Драгоман.

Втори, Трети и Четвърти жилищен етаж са типови етажи с идентични разположения и изложения. На всеки етаж са разположени по един тристаен апартамент с чиста квадратура от 79,29 кв.м, изложение Изток, гледката е към ул. Народен Герой, един двустаен апартамент с чиста квадратура от 51,25 кв.м, изложение Запад гледката е към ул. Драгоман и едно ателие с чиста квадратура от 35,29 кв.м, изложение Запад гледката е към вътрешния двор на сградата.       

Пети жилищен етаж - разположени са един тристаен апартамент с чиста квадратура от 65,71 кв.м, изложение Изток, гледката е към ул. Народен Герой, един двустаен апартамент с чиста квадратура от 67,61 кв.м, изложение Запад гледката е към ул. Драгоман.

Общата бройка на жилищните обекти в сградата е 11 бр. Апартаменти и 3 бр. Ателиета.

 

Стартиране на строителството

Стартиране на строителството средата на 2013г.

Снабдяване на сградата с разрешение за ползване средата на 2015г.

 

Как да закупя апартамент в жилищна сграда Народен герой?

При проявен интерес към някой от обектите в сграда Народен Герой свържете се с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при избор и покупка на апартамент.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

В случай, при който имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най - актуалните оферти на търговските банки, и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

 

За допълнителна информация:

Ася Славова

+359 / 894 304 306
idea.building@gmail.com

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.