02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4
  • Обект 5
  • Обект 6

Жилищна сграда с магазини и гаражи

Представяне на жилищна сграда  с магазини, гаражи и подземни гаражи

  Представяме ви новият проект на строителна компания “Идея Билдингс”  - жилищна сграда с магазини, гаражи и подземни гаражи разположена в кв. Бъкстон. Сградата е с административен адрес ул. „Тодор Каблешков” №1, районът се отличава с отлична инфраструктура, разнообразен транспорт, наличие на детски градини /37 ОДЗ „Вълшебство”  и др./и училища  /2 СОУ Акд. Емилиян Станев/, супермаркети /българската верига супермаркети „345”/, новостроящия се хипермаркет Кауфланд, Автогара Овча Купел.

-      Описание на сградата

Функцията и визията на сградата е отражение на заобикалящата я среда,  баланс между уюта на дома и  динамиката на градския живот. Сградата е модерна както с архитектура си, така и със съврменните материали и технологии, вложени в изпълнението и. 

Във функционално отношение сградата e  със смесено предназначение - обществено жилищно. Етажите са разпределени както следва:

- девет  жилищни, като на всеки етаж са разположени по два тристайни апартамента с приблизителна застроена площ от 71,00 кв.м, един двустаен апартамент с приблизителна застроена площ  от 55,00 кв.м. и две ателиета с приблизителна застроена площ  от 35,00 кв.м. до 52,00 кв.м.

- партерен етаж, на който са разположени търговските помещения -  магазини с квадратура от 20,00 кв.м до 94,00 кв.м.

 

Стартиране на строителството

Стартиране на строителните работи края на 2013 г.

Как да закупя апартамент в жилищна сграда Тодор Каблешков

При проявен интерес към някой от обектите в сграда Тодор Каблещков се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при избор и покупка на апартамент.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непрпоменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

В случай в който имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най - актуалните оферти на търговските банки, и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

 

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.