02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4
  • Обект 5

Жилищни сгради с офиси, магазини и подземни гаражи бул. България /първа сграда/

Жилищни сгради - бул. България 

Проект на Жилищни сгради с офиси, магазини, гаражи, подземни гаражи и трафопост м.Манастирски ливади - Запад, гр. София. 

Проектът на бул. България се състои от две луксозни класически сгради, който са ситуирани в близост до бул. България и в същото време достатъчно далече за да има максимален комфорт на жилищното обитаване. Сградата е с административен адрес: ул. „Акад. Илчо Димитров",  районът се отличава с отлична инфраструктура, разнообразен транспорт в непосредствена близост до МОЛ България, хипермаркет  Била България, МБАЛ Света София.

Във функционално отношение сградите са предвидени за жилищно строителство с офиси, магазин, гаражи и подземни гаражи. Нивата са усвоени както следва: На сутеренния етаж /кота ˗ 3.45/ е разположен общ паркинг с 28 паркоместа, към всички е осигурена прилежаща зона за маневриране и рампа, също така има 39 мазета, обслужващи нуждите на апартаментите. Вертикалните комуникации са асансьор и стълбищна клетка, както и рампа обслужваща нивата от ± 0.00 до ˗ 3.45. На Партерния етаж или кота ± 0.00, са разположени проход, обслужващ надземните и подземни гаражи, вход с преддверие към жилищната част, място за охрана, десет офиса, един магазин, пет двойни гаража, както и стълбищна клетка с асансьор. От първи до седми етаж са разположени по два тристайни, три двустайни апартамента и едно ателиета, както и стълбищна клетка с асансьор. На 8-ми жилищен етаж са разположени един мезонет с изход на кота +26.25, на която има к.бокс, баня и тераса, два двустайни апартамента, един едностаен апартамент и едно ателие, както и стълбищна клетка с асансьор.

Местоположение: България, гр. София, кв. Манастирски ливади, бул. България
Функционален тип: Многофамилна Жилищна Сграда с Офиси, Магазини, Гаражи и Подземни Гаражи 

Как да закупя апартамент в жилищна сграда "бул. България" ? 

При проявен интерес към някой от обектите в сграда бул. България свържете се с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при избор и покупка на апартамент. Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача. В случай, при който имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най - актуалните оферти на търговските банки, и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.