02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4
  • Обект 5

Жилищна сграда с магазини и гаражи ул. Гюешево №73

Жилищна сграда - Гюешево

Проект на Жилищна сграда с магазини, гаражи и подземни гаражи м.НПЗ-Средец, гр. София.

Сградата на бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов е проектирана по начин, който е максимално благоприятен за нейната локация, чрез остъклените балкони комфорта на обитаване е много по-приятен, тъй като те играят роля на шумоизолация от близкия булевард. Стилът на сградата е семпъл, като акцент при нея са именно остъклените балкони и разминаването на прозорците във вертикално отношение. Цветово е решена с бяла силикатна мазилка и тъмна дограма,а партера е облицован с тъмен композитен материал=

Във функционално отношение сградата е предвидена за жилищно строителство с магазини, гаражи и подземни гаражи. Нивата са усвоени както следва: На сутеренния етаж / кота ˗ 3.40/ е разположен общ паркинг с 22 паркоместа, към всички е осигурена прилежаща зона за маневриране и рампа, също така има 31 мазета, обслужващи нуждите на апартаментите. Вертикалните комуникации са асансьор и стълбищна клетка, както и рампа обслужваща нивата от ± 0.00 до ˗ 3.40. На Партерния етаж или кота ± 0.00, са разположени проход обслужващ надземните и подземни гаражи, вход с преддверие към жилищната част, място за охрана, три магазина, пет двойни гаража, както и стълбищна клетка с асансьор. От първи до пети етаж са разположени по два тристайни, три двустайни апартамента и едно ателиета, както и стълбищна клетка с асансьор.На 6-ти жилищен етаж са разположени три двустайни, един тристаен и един четирстаен апартамент. На 7-ми, жилищен етаж са разположени един мезонет с изход на кота +23.00, на която има две спални с баня, два двустайни апартамента, един тристаен и един четиристаен апартамент, както и стълбищна клетка с асансьор.

Местоположение: България, гр. София, кв. Сердика, бул. акад. Иван Евстатиев Гешов

Функционален тип: Многофамилна Жилищна Сграда с Магазини, Гаражи и Подземни Гаражи

Как да закупя апартамент в жилищна сграда - Гюешево ?

При проявен интерес към някой от обектите в сграда Гюешево се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при избор и покупка на апартамент.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

В случай в който имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най - актуалните оферти на търговските банки, и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.