02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile

Предстоящо стартиране на строителството на жилищна сграда в кв. Овча купел,  за повече детайли може да погледнете Сграда 2 и Сграда 3

  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4
  • Обект 5

Жилищна сграда с магазини и гаражи

Жилищна Сграда с магазини и гаражи –  кв.  “Овча купел” - старата част, между ул. „Киевска“ и  ул.  „Паскал Тодоров“ .

Жилищна сграда "Киевска" е многофамилна сгрaда разположена в старата част на кв. Овча купел. Тази част на квартала е богато озеленена и в нея се изпълняват специфичните правила и норми на застрояване съгласно общия устройствен план. Търсеният стил на сградата е да бъде събразен със заобикалящата го среда, като за целта са използвани класически елементи, но същевременно има модерно звучене. Във функционално отношение сградата е предвидена за жилищно строителство с магазини и гаражи, а нивата са усвоени както следва: На Партерния етаж или кота ± 0.00 са разположени вход с преддверие към жилищната част, рецепция, три магазина, едно кафе-аперитив, тринадесет двойни гаража, както и стълбищна клетка с асансьор. От първи до седми етаж са разположени по три тристайни, три двустайни и два едностайни апартамента, както и стълбищна клетка с асансьор.

Местоположение: България, гр. София, кв. Овча купел, ул. Киевска и ул. Паскал Тодоров;

Функционален тип: Многофамилна Жилищна Сграда с Магазини и Гаражи;

Стартиране на строителните работи Февруари 2016 г.

Как да закупя апартамент в жилищна сграда Киевска ?

При проявен интерес към някой от обектите в сграда Киевска се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при избор и покупка на апартамент.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

В случай в който имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най - актуалните оферти на търговските банки, и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

 

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.