02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4
  • Обект 5

Жилищна сграда, гр. София, кв. Овча Купел, ул. "Маестро Кънев " № 65 Б

 

Степен на завършеност: Акт 16 - 07/2011г.

Жилищната сграда се намира в комплекс от затворен тип, находящ се на ул. „Маестро Кънев” № 65. Комплексът ще бъде изпълнен по индивидуален проект за благоустройство и паркоустройство, които включват детска площадка и кът за отдих. Сградата е разположена в близост до НБУ, 151 СОУ, ПГ по селско стопанство „Бузема”, 72 ЦДГ „Усмивка” и др.

Сградата се състои от сутерен, три жилищни етажа и две подпокривни нива. На подземният етаж са разположени 8 единични паркоместа, 5 единични и 5 двойни гаража и 16 мазета. В сградата има общо 40 апартамента и 7 ателиета.

Сградата е обслужвана от един шест местен пътнически въжен асансьор с луксозна кабина от масивно дърво и инокс. Прозоречната дограма е немска PVC- петкамерна оцветена. Външни входни врати - масивни блиндирани с четиристранно заключване. Сградата е с цялостана толоизолационна система „Баумит” и хидроизолация по открити тераси, покрив, подземни нива от ролонна хидроизолация, материал на Евро мембрана – Италия. Клас „А” енергийна ефективност. Фасадата е изпълнена от силиконова мазилка, каменна и дървена облицовка.

Общите части на сградата са с положена настилка от луксозен гранитогрес, стените и таваните са с нанесено покритие от латекс, парапетите ще бъдат с елегантен дизайн. В сградата има напълно изградени ЕЛ., ВиК, ОиВ и слаботокови инсталации /СОТ,ТЕЛ.и Интернет/. Отоплението се осъществява посредством общ котел на природен газ. Около сградата има монтирани охранителни камери за видео наблюдение и е оградена с ограда от плътна част и ажурни пана от ковано желязо.    

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение
.

видео


© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.