02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2

Жилищна сграда с магазини и гаражи – бул. Цар Борис III №211

Жилищна сграда с магазини и гаражи –  бул. Цар Борис III №211 и ул.Мусала

Жилищна сграда "Павлово"  е разположена в южната част на град София, на ъгъла на бул. Цар Борис III №211 и ул. "Мусала" в квартал Павлово, който към днешна дата е част от ж.к Бъкстон..

Архитектурата на сградата е в унисон със заобикалящата я среда и е заложено на модерна и същевременно устойчива визия. Във функционално отношение сградата е предвидена за жилищно строителство с магазини  и гаражи, а нивата са усвоени както следва: на партерния етаж са разположени вход с преддверие към жилищната част, рецепция, магазини и гаражи. От първи  до девети етаж са разположени по четири тристайни, три двустайни и едно пространствено  ателие, както и стълбищна клетка с асансьор.

Транспортна достъпност - има изградена велоалея до площад Руски паметник, а от там се стига лесно до НДК и Южния парк. Трамвайни линии номер 5 (Съдебна палата–Княжево) и номер 19; тролейбус номер 2 (Павлово–Хаджи Димитър), автобус 111 (Люлин–Младост по Околовръстен път), автобуси 107 и 260.

Най-бързата връзка с автомобил до центъра е бул. Цар Борис III.

Според новия градоустройствен план се предвижда високоскоростен трамвай.

Как да закупя апартамент в жилищна сграда Павлово?

При проявен интерес към някой от обектите в сграда Павлово се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при избор и покупка на апартамент. Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството - от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата. Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача. При покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най - актуалните оферти на търговските банки и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.