02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2

Комплекс жилищни сгради - Монтевидео 3-та сграда

Втори етап на строителство на Комплекс Монтевидео - 2 – ра и 3 – та  жилищни сгради с магазини и гаражи, находящи се на ул.Монтевидео №17 и ул.Народно хоро

Стартира строителството на 2 –ра и 3- та жилищни сгради от комплекс  Монтевидео.

Комплекс Монтевидео е разположен  в кв.Овча kупел, на ъгъла на ул.Монтевидео и ул.Народно хоро - в непосредствена близост до Нов Български университет. Комплексът е с административен адрес ул.Монтевидео №17 и ще включва общо пет сгради. Визията на петте сгради ще комуникира максимално със заобикалящата я среда, улавяйки атмосферата на намиращия се в непосредствена близост Нов Български университет -  атмосфера на младост и динамика. Всичко това е отразено в разпределенията и визията на Комплекса. Той е проектиран да задоволи нуждите, както на младите хора, които живеят динамично и все още не мислят за семейно огнище, така и на семейства, които плануват да увеличават членовете си.

Малка сграда /3-та сграда/ - част от втория етап на строителството на Комплекс Монтевидео

Жилищната сграда е разположена във вътрешния двор на комплекса. Състои се от 2  жилищни етажа и един подпокривен етаж, както и партерен включващ гаражи.  На първи и втори жилищни етажи  са разположени по  3 двустайни и 1 тристаен апартаменти. Паркирането е осигурено посредством  паркоместа в сутерена.

Местоположение: България, гр. София, кв. Овча купел, ул. Монтевидео;

Функционален тип: Многофамилна жилищна сграда с магазини и гаражи;

Стартиране на строителните работи март 2017 г. Пусков срок: средата на 2019г

Как да закупя апартамент в комплекс Монтевидео ?

При проявен интерес към някой от обектите в комплекс Монтевидео се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при избор и покупка на апартамент.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството - от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата. Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

При покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най - актуалните оферти на търговските банки и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.