02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3

Луксозна жилищна сграда с офиси и магазини, находяща се в ж.к. "Люлин" 8

 

Степен на завършеност - Акт 16

„Avenue” се намира в столичния квартал Люлин 8. Кварталът е разположен в западните райони на столицата. На северозапад от него е разположен квартал Люлин 2. От изток се намира квартал Люлин 9, а на север – квартал Модерно предградие. На юг от Люлин 8 е разположен бул. "Царица Йоана", под който е трасето на столичното метро. Най-големите улици в квартала са: бул. „Панчо Владигеров”, бул. „Царица Йоана”, ул. „Ген. Асен Николов”, ул. „Търново”, ул. „Годеч”, ул. „Тодор Влайков” Сградата е с лице на бул.”Европа” и се намира в непосредствена близост до бул. „Панчо Владигеров” и метро станция „Сливница”.

Техническа характеристика на сградата

Носещата конструкция е безгредова стоманобетонена с колони и противоземетръсни шайби. Преградните стени са тухлени. Външните стени са изпълнени от 25 см тухлен зид и 5 см ефективна топлоизолация. Използваемите тераси са изпълнени с ефективна топлоизолация по проект ОВК, хидро и пароизолация. Покривите са покрити с пароизолация, топлоизолация и хидроизолация. Довършителните работи по фасада са – минерална мазилка в два цвята. Парапетите са с масивни брюстунги, с метални напречници и ръкохватки. Сградата ще бъде обслужвана от един пътнически асансьор с луксозна кабина от масивно дърво и инокс. Прозоречната дограма е немска петкамерна PVC. В сградата има външни входни врати - масивни блиндирани с четиристранно заключване. В сградата има напълно изградени ЕЛ., ВиК, ОиВ и слаботокови инсталации /СОТ, ТЕЛ.и Интернет.

Общи части

Общите части на сградата са завършени както следва: подове и стълби - луксозен гранитогрес, стени и тавани с положен латекс, парапети – по проект. Луксозна жилищна сграда “AVENUE” Луксозната сграда се състои от сутерен, приземен етаж с магазини, офис етаж и 7 жилищни етажа с общо 59 апартамента с различна квадратура. На сутеренното ниво са развити две зони с различна светла височина. В зоната с по-голяма светла височина са развити 8 двойни парко места с необходимата система за паркиране. В зоната непосредствено при влизането са разположени 8 единични парко места. Също така са обособени 12 мазета и помещение за абонатна, което е с естествена вентилация. Сигурността и спокойствието в сградата ще бъдат осигурени чрез 24 часово видеонаблюдение. За обектите, разположени в сградата се сключват договори за подръжка, които да подсигурят максималния комфорт на нейните обитатели.

 

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.