02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4
  • Обект 5

Жилищна сграда с подземни гаражи и офиси, находяща се на бул.Цар Борис III, кв. Павлово

Стартиране на строителството 11/2010 Пусков срок 05/13

Луксозната сграда се намира в столичния квартал “Павлово”, тих южен квартал с красива панорама към планината „Витоша” и отлични комуникации.

Сградата се състои от сутерен, партер и пет жилищни етажа. В сутеренният етаж са разположени паркоместа и складови помещения. На партерния етаж е разработен новия офис на Идея Билдингс ООД и над него има пет жилищни етажа с общо 9 бр. двустайни апартамента, 12 тристайни, 5 ателиета и складови помещения.

АРХИТЕКТУРА

 Архитектурата на сградата е в класически стил, съобразен с локацията, с живота на модерния човек и при проектирането са взети под внимание – изложение, гледки, посоки, подходи, специфика на терена и др.

ИЗПЪЛЕНИЕ

 Сградата е изпълнена с висококачествени материали, нови технологии и висококвалифициран труд.

КОНСТРУКЦИЯ

 Конструкцията е стоманобетонна монолитна безгредова с носещи стоманобетонни стени. Покривните и фасадните плоскости са изпълнени със съответните хидро и топлоизолации, мазилки и каменни облицовки. С тази обработка се осигурява комфорт на обитаване, цялост и дълговечност на конструкцията.

ФАСАДИ

 Фасадните стени са изпълнени с тухлен зид 25 см, изолирани със експанзиран полистирол 80-100 мм, PVC мрежа, шпакловка, минерална оцветена мазилка.

ВЪТРЕШНИ ПРЕГРАДНИ СТЕНИ

 Вътрешните преградни стени са изградени от керамични тухли с дебелина 25 см.

ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ

Във всички жилища  има монтирани блиндирани входни врати с четиристранно заключване.Прозоречната дограма е предвидена немска PVC – петкамерна.

АСАНСЬОР

 Сградата е обслужвана от шестместен хидравличен асансьор с автоматични врати и луксозна кабина.

ИНСТАЛАЦИИ

 В сградата има напълно изградени следните инсталации:

* електроинсталации с монтирани ключове и контакти

* слаботокови инсталации /СОТ, тел.и Интернет/.

* водопроводната инсталация изпълнена от полипропиленови тръби с изводи за топла и студена вода и канализация от РVС тръби, водомерите за топла и студена вода са изведени в кутия на стълбищната клетка.

ОТОПЛЕНИЕ

Отоплителната система  функционира посредством природен газ, като е предвидено общо котелно помещение за нуждите на цялата жилищна сграда.

ОБЩИ ЧАСТИ

 Общите части на сградата са с положена настилка от гранит или луксозен гранитогрес, стените и таваните са с нанесено покритие от латекс, парапетите са изпълнени по проектния детайл.

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.