02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile

ИЗЛОЖЕНИЕ "BАlPEХ" - ЖИЛИЩЕ ЗА ВСЕКИ ДЖОБ

„Идея Билдингс” участва в тазгодишното изложение Balpex, което се проведе между 12 и 18 май в столичния търговски център The Mall. В изложението се включиха повече от половината от десетте водещи банки по пазарен дял в ипотечното кредитиране, които са отпуснали над 60% от жилищните заеми, както и всички активни строително-инвестиционни фирми на Българския пазар на недвижими имоти. Изложението "BalPEx – Жилище за всеки джоб",  показа, че пазарът на жилища не е затворен и има както активни купувачи на имоти, така и строители готови да откликнат на търсенето към настоящия момент.

 

За търсенето и предлагането - Силвия Митева управител на Идея Билдингс ООД за изложението "BalPEx – Жилище за всеки джоб":

 

"Интересът според нас наистина беше голям и насочен към покупката на жилище за собствени цели, не инвестици. В момента на пазара са истинските клиенти, които си търсят жилище, за да свият семейно гнездо, да осигурят своите деца, и тези, които добре разбират, че цените на качествените жилища са достигнали своя минимум и точно сега е моментът за инвестиция. Повече от посетителите на изложението BalPEx бяха потенциални клиенти с реални намерения за покупка".
 

. . . . .

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.