02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
 

   За нас

Нека Ви се представим

Ние сме Идея Билдингс 

Ние сме строително инвестиционна фирма, насочена към създаването на жилищни сгради тип многофамилни къщи, които се отличават с функционалност, качество, луксозно изпълнение и оригинална архитектура.

Създаването на една нова сграда. Ние влагаме прецизност и отношение на всеки етап от сторежа – от избора на парцел, през проектирането и изпълнението, до крайния продукт – Вашият уютен, желан и функционален нов дом.

Локацията. Стараем се да намираме най-подходящото място, на което да построим сградите си. Търсим тихи и спокойни места за живеене, които да осигурят бърз и лесен достъп до централната част на града.

Архитектурата. Съчетаваме съвременен дизайн с удобни и просторни разпределения на жилищната площ.

Качествените  материали. Ние работим с материали  от доказани производители, които  са гарант за доброто изплнение и дългия живот на нашите сгради.

Клиентите. За нас всеки клиент е специален. Затова се стараем да предложим най-добрия дом, съобразен с Вашите нужди.

Покупка на жилище. Ние ще Ви предоставим информация за финаниране при покупка на жилище и ще Ви консултираме на всеки етап от процеса по вземане на решение. 

В нашите сгради ние влагаме по малко от сърцата си и искрено вярваме, че Вие, нашите клиенти, ще откриете това, когато прекрачите прага на който и да е наш обект.

 

 

   СЕРТИФИКАТИ И УДОСТОВЕРЕНИЯ

 


© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.