02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile

Предстоящо стартиране на строителството на жилищни сгради в "комплекс Монтевидео" кв. Овча купел,  за повече детайли може да погледнете СГРАДА 2 ,  СГРАДА 3 и СГРАДА 4 

 

   За нас

Нека Ви се представим

Ние сме Идея Билдингс 

Ние сме строително инвестиционна фирма насочена към създаването на жилищни сгради,тип многофамилни къщи, които се отличават с функционалност, качество, луксозно изпълнение и оригинална архитектура.

Създаването на една нова сграда. Ние влагаме прецизност и отношение на всеки етап от сторежа – от избора на парцел през проектирането и изпълнението  до крайния продукт – Вашият уютен, желан и функционален нов дом.

Локацията. Стараем се да намираме най-подходящото място, на което да построим сградите си. Търсим тихи и спокойни места за живеене, които да осигурят бърз и лесен достъп до централната част на града.

Архитектурата. За нас тя представя най-добре оригиналната изисканост и функционалност на нашите сгради. Съчетаваме съвременен дизайн с удобни и просторни разпределения на жилищната площ.

Качествените  материали. Ние работим с материали  от доказани производители, които  са гарант за доброто изплнение и дългия живот на нашите сгради.

Клиентите. За нас всеки клиент е специален. Затова се стараем да предложим най-добрия дом, съобразен с Вашите нужди.

Покупка на жилище. Ние ще Ви предоставим информация за финаниране при покупка на жилище и ще Ви консултираме на всеки етап от процеса по вземане на решение. 

В нашите сгради ние влагаме по малко от сърцата си и искрено вярваме, че Вие, нашите клиенти, ще откриете това, когато прекрачите прага на който и да е наш обект.

 

 

   СЕРТИФИКАТИ И УДОСТОВЕРЕНИЯ

 


© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.